Explozie într-un bloc din Timiș! Două persoane au ajuns cu arsuri grave la spital, în urma unei acumulări de gaze

Publicat: 15 05. 2023, 11:03
Explozie/ Foto Mediafax, caracter ilustrativ

O explozie puternică a avut loc, duminică seară, într-un bloc de locuinţe din localitatea Periam, judeţul Timiş. Deflagrația s-ar fi produs în urma unei acumulări de gaze, o femeie şi un bărbat fiind transportaţi la spital, cu arsuri de gradele I şi II.

”La ora 19:53 am fost anuntati despre producerea unei explozii într-un apartament din localitatea Periam. A fost alertată Staţia de Pompieri Sânnicolau Mare care s-a deplasat la locul interventiei cu o autospecială de primă intervenţie şi comandă, o autospecială de stingere, o ambulanţă SMURD şi o ambulanţă SAJ. După efectuarea recunoaşterii s-a constatat o acumulare de gaze urmată de o explozie, în urma careia au rezultat două victime”, a transmis, duminică seară, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Timiş.

Potrivit aceleiași surse, citate de news.ro, în urma deflagrației un bărbat s-a ales cu arsuri de gradul II pe membrele superioare şi faţă, iar o femeie prezenta arsuri de gradul I, pe faţă şi membre. Cele două victime au fost transportate de urgență la spital pentru a primi îngrijiri de specialitate.

De asemenea, în urma suflului exploziei a fost afectată tâmplăria şi uşa apartamentului, fiind alertat și Inspectoratul de Stat în Construcţii.

Din fericire, nu au existat alte persoane implicate, mai precizează reprezentanții ISU Timiş.