Femeie profesor universitar, la spital după ce ar fi fost bătută de un fost student, în birou

Publicat: 25 06. 2013, 13:00
Actualizat: 25 06. 2013, 13:51

O femeie profesor universitar din Arad a ajuns la spital după ce ar fi fost bătută, marți dimineață, de un fost student, chiar în biroul său, martorii solicitând ajutor la 112, în timp ce suspectul, care a fugit cu telefonul mobil al victimei, a fost prins și este audiat de polițiști.

Agresiunea a fost raportată la 112 de către angajați ai Universității „Aurel Vlaicu” din Arad, care spun că au fost martori când un bărbat a intrat în biroul profesoarei și a agresat-o fizic, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Incidentul a avut loc în clădirea universitară din cartierul Micălaca, iar profesoara le-a declarat ulterior polițiștilor că agresorul este un fost student.

„Din relatările victimei și ale martorilor reiese că un fost student a pătruns fără drept într-un birou profesoral unde a agresat-o fizic pe o angajată, care a fost transportată ulterior la spital pentru îngrijiri medicale. Victima are posibilitatea depunerii unei plângeri, dar polițiștii s-au autosesizat pentru furt, întrucât suspectul a luat telefonul victimei la plecare”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Arad, Ovidiu Liber.

Conform sursei citate, suspectul are 26 de ani, în timp ce profesoara are 43 de ani.

Femeia a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad, fiind în evaluare la Unitatea de Primiri Urgențe, însă medicii nu pot da publicității diagnosticul pentru că au primit o solicitare în acest sens de la pacientă.

Colegi ai victimei afirmă însă că aceasta a fost lovită cu pumnii de către bărbat și are leziuni vizibile la nivelul feței și al capului.

Polițiștii i-au recomandat profesoarei să obțină un certicat medico-legal.

Suspectul a fost prins de polițiști, fiind audiat.