Fetița de 3 ani găsită moartă a fost victima unei crime. Elementul comun care ar putea lega acest caz de o dispariție misterioasă din 2011

Publicat: 28 04. 2014, 15:48
Actualizat: 06 02. 2019, 10:42

Potrivit reprezentanților Parchetului Tribunalului Giurgiu, necropsia făcută în cazul fetiței de trei ani din municipiul Giurgiu dispărută de acasă săptămâna trecută și găsită moartă după două zile arată că decesul a fost cauzat de asfixia mecanică, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Pe de altă parte, procurorii Parchetului Tribunalului Giurgiu fac verificări pentru a stabili dacă bărbatul de 49 de ani arestat preventiv în acest caz sub acuzațiile de lipsire de libertate în mod ilegal, viol și omor are legătură cu dispariția, în 2011, a unei fetițe de nouă ani care locuia în același cartier din Giurgiu. Fetița de nouă ani dispărută în 2011 nu a fost găsită niciodată.

Surse apropiate anchetei au declarat că până în prezent nu a fost stabilită o legătură clară între cele două dispariții, însă verificările continuă.

O fetiță în vârstă de trei ani a dispărut, joia trecută, din curtea casei în care locuiește familia sa, în municipiul Giurgiu. Trupul neînsuflețit al copilului a fost găsit sâmbătă dimineață, la o distanță de aproximativ patru, cinci kilometri de locul din care a dispărut, anchetatorii depistând un bărbat de 49 de ani care a fost arestat preventiv pentru lipsire de libertate, viol și omor.