Fiica lui Adrian Enache, atacată cu un cuțit în scara blocului. Tânăra se află la spital

Publicat: 06 07. 2014, 08:34
Actualizat: 29 07. 2014, 19:58

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că incidentul a avut loc sâmbătă, în jurul orei 06.00, la scurt timp după ce Diana Enache a intrat în blocul în care locuiește tatăl ei, în zona Băneasa. Tânăra a intrat în apartament și, întrucât nu a putut să aprindă luminile, a mers la paznicul imobilului, pentru a-i cere să verifice siguranțele de la panoul electric.

În timp ce urcau scările, paznicul, în vârstă de 46 de ani, de origine libaneză, a scos un briceag și a atacat-o pe fata cântărețului Adrian Enache, producându-i răni în zona mâinilor. Diana Enache a fos dusă la Spitalul de Urgență Floreasca pentru îngrijiri medicale, au spus sursele citate.

Agresorul a fost dus la audieri, la Secția 2 Poliție, unde le-a declarat anchetatorilor că Diana Enache i-a adus injurii și că el nu a putut suporta acest lucru, mai ales că în această perioadă este Ramadanul, o sărbătoarea foarte importantă în religia sa.

Bărbatul a fost reținut, iar anchetatorii cer instanței arestarea lui preventivă, acesta fiind cercetat pentru loviri și alte violențe, dar și pentru abuz în serviciu, întrucât fapta s-a petrecut în timpul programului său de lucru, au mai spus sursele citate.

Cântărețul Adrian Enache a depus plângere la poliție pe numele agresorului, au precizat sursele citate.