Fiul fostului antrenor dinamovist Gheorghe Mulțescu, acuzat de înșelăciune

Publicat: 16 02. 2012, 08:53
Actualizat: 23 02. 2012, 17:09
Cătălin Mulțescu, fiul fostului antrenor dinamovist Gheorghe Mulțescu, a fost acuzat de înșelăciune de către aproximativ 40 de persoane care susțin că fostul portar de la Jiul Petroșani și Ceahlăul le-ar fi promis o excursie în Turcia, fără a-și onora promisiunea.

Cătălin Mulțescu, fiul fostului antrenordinamovist Gheorghe Mulțescu, a fost acuzat deînșelăciune de către aproximativ 40 de persoane caresusțin că fostul portar de la Jiul Petroșani și Ceahlăul le-ar fipromis o excursie în Turcia, fără a-și onora promisiunea.

Aproximativ 40 de persoane au depus plângere la Poliție,susținând că Mulțescu (33 de ani), care lucrează la o firmă deturism, le-a contactat în august și le-a oferit o excursie înTurcia, pentru luna septembrie, contra sumei de 500 de euro depersoană.

Potrivit reclamanților, Cătălin Mulțescu ar fi încasat banii,însă nu și-ar fi onorat promisiunea, a declarat, miercuri, pentruMEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei, ChristianCiocan.

Unele din persoanele înșelate l-ar fi contactat inclusiv petatăl jucătorului, care le-ar fi spus că banii vor fi înapoiați,după care i-a anunțat că nu are de unde să le dea sumele.

Potrivit lui Ciocan, Cătălin Mulțescu se află la domiciliul săuși urmează să fie ridicat de polițiști pentru cercetări.

Mediafax