Fiul lui Adrian Năstase le mulțumește, pe Facebook, celor care îl susțin pe fostul premier. „Trecem printr-o perioadă foarte grea”

Publicat: 24 06. 2012, 20:07
Actualizat: 24 06. 2012, 20:07

Andrei Năstase, fiul cel mare al lui Adrian Năstase, transmite, într-o postare pe Facebook, un mesajul de mulțumire al tatălui său pentru cei care l-au susținut în ultimele zile.

De asemenea, fiului fostului premier își cere scuze pentru anularea în ultimul moment a conferinței de presă pe care o programase pentru ziua de vineri la Spitalul Floreasca, unde este internat tatăl său.

„Cer iertare tuturor celor mâhniți de absența mea de la întalnirea de acum două zile. Îi rog să aibă amabilitatea de a înțelege perioada foarte grea prin care trecem. Asigur că toate mesajele adresate tatălui meu de ziua dânsului au ajuns la destinație și i-au fost citite. De asemenea i-am povestit de numărul mare în care au fost prezenți cei care au simțit să-i fie alături la împlinirea celor 62 de ani….vă mulțumeste prin mine! Nu mai puțin vă mulțumesc eu pentru solidaritatea sinceră de care ați dat dovadă, toți cei care ne-ați scris sau ați ales să fiți prezenți alături de noi, familia”, scrie pe Facebook Andrei Năstase.