Focuri de armă în Cluj, pentru reținerea unui bărbat care înjura și agresa polițiști

Publicat: 07 04. 2018, 12:09
Actualizat: 07 04. 2018, 16:07

Potrivit unui comunicat transmis, sâmbătă, de IPJ Cluj, polițiștii au intervenit pe o stradă din Câmpia Turzii, unde mai multe persoane se aflau în fața unui local public și ascultau muzică la intensitate foarte mare, fiind montată o boxă pe trotuar.

„Joi, în jurul orei 23,20, polițiștii din cadrul Poliției Câmpia Turzii au intervenit pe o stradă unde se reclama tulburarea ordinii și liniștii publice. La fața locului, s-a constatat că mai multe persoane se aflau în fața unui local public și ascultau muzică la intensitate foarte mare, fiind montată o boxă pe trotuar. Polițiștii au întreprins activități pentru remedierea situației, moment în care un bărbat, aflat în stare de ebrietate, a adresat unui agent de poliție injurii și cuvinte jignitoare. Totodată, acesta a refuzat să se legitimeze, a devenit agresiv și a amenințat cu acte de violență. Bărbatul a continuat să se manifeste agresiv, motiv pentru care polițistul l-a somat să înceteze, însă bărbatul nu s-a conformat, fiind executate 3 focuri de armă în plan vertical de către polițist”, se arată în comunicat.

Polițiștii au subliniat că bărbatul, în vârstă de 41 de ani, din Câmpia Turzii, a fost imobilizat și condus la sediul unității de poliție, iar vineri a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de către Judecătoria Turda pentru ultraj și tulburarea liniștii și ordinii publice.

În urma uzului de armă, nu au rezultat victime sau alte pagube materiale.