Fosta soție a lui Dan Condrea vrea partaj, la 5 ani de la divorț

Publicat: 31 05. 2016, 11:44
Actualizat: 31 05. 2016, 14:23

Laura Georgescu vrea să pună mâna pe banii patronului Hexi Pharma. În prezent, averea afaceristului este protejată de procurori după decesul din 22 mai. Fosta soție a lui Condrea a declarat însă că nu a facut partajul în momentul divorțului și că își dorește ca acest lucru să se întâmple acum.

Certificatul de deces emis pe numele lui Condrea, înainte să înceapă ancheta penală împotriva acestuia, înseamnă că procurorii sunt legați de mâini. Nu pot să mai urmărească circuitul banilor plimbati de acesta și nici nu pot să-i sechestreze averea pentru o eventuală recuperare a prejudiciului din acest dosar, scrie B1.

Prejudiciul în dosarul Hexi Pharma este estimat la 51 de milioane de lei. Potrivit libertatea.Dan Condrea a lăsat în urmă o avere de 110 milioane de lei, mare parte din ea fiind proprietăți imobiliare.

Hexi Pharma, Signum Service și Medical Cleaning, firmele mari controlate de Condrea, au declarat la Ministerul Finanțe, în perioada 2010-2014, un profit cumulat de 18,2 milioane de lei.

Potrivit informațiilor apărute în presă, Condrea i-ar fi plătit Laurei Georgescu, 7 milioaone de euro în momentul despărțirii. Așa se poate explica suma neobișnuit de mare, 3.000 de euro, pe care Laura Georgescu o plătește lunar sub formă de pensie alimentară.