Funcționară din Primăria Timișoara care are o dispută cu primarul Nicolae Robu, refuzată de USR

Redactor:
Adriana Mit
Funcționară din Primăria Timișoara care are o dispută cu primarul Nicolae Robu, refuzată de USR
O funcționară din cadrul Primăriei Timișoara, Mirela Toc, care se află în dispută cu Nicolae Robu de mai mult timp, a fost refuzată în USR Timișoara, reprezentanții filialei susținând că nu vor să intre în conflict cu administrația locală, transmite corespondentul Mediafax.

Mirela Toc, o funcționară din cadrul Primăriei Timișoara care a depus împotriva lui Nicolae Robu și a șefilor ei plângeri penale, nu a fost primită în USR.

Femeia a scris pe pagina sa de Facebook că a luat decizia de a se înscrie în USR Timișoara și a trimis o cerere de adeziune în acest sens.

Însă, prin intermediul unui e-mail, funcționarul public a fost informat de către biroul local al USR Timișoara că nu este acceptată în partid, pe motiv că formațiunea nu vrea să intre în conflict cu administrația locală și nici să-i facă „probleme” Mirelei Toc.

„Am crezut că cei de la USR vor fi parteneri sinceri și hotărâți ce vor lupta cu adevărat împotriva oricărui abuz și încălcare a legii din administrația locală. Am fost impresionată de elanul și determinarea liderilor USR de la București, Barna și Clothilde. Dar șocul vieții mele a fost atunci când m-am decis să mă înscriu în organizația USR și am fost respinsă, iar motivul pentru care am fost refuzată se referă tocmai la poziția mea intransigentă împotriva faptelor de corupție și împotriva abuzurilor săvârșite de către șefi din Primăria Timișoara. USR Timiș declară că nu dorește să intre în conflict cu administrația locală și chipurile să nu am eu probleme. USR Timiș mi-a dovedit că nu diferă cu nimic față de restul partidelor și ceea ce face la ora actuală nu este decât o intoxicare a masei mari de votanți, pentru că ei au nevoie doar de membrii executanți și supuși care să netezească drumul spre victorie al șefilor de partid care s-au dovedit o gașcă banală strânsă cu un scop precis pe malurile Begăi. USR nu face decât să orchestreze un circ așa zis democratic pentru a pune mâna pe administrația locală, dar fără să deranjeze sistemul”, a scris Mirela Toc.

Funcționarul a făcut public și e-mail-ul primit de la USR Timișoara, prin care este informată că nu este acceptată în partid. Astfel, în text scrie că „Biroul Local a votat să nu vă acorde statutul de membru. Această decizie a fost luată și motivată de unele dintre disputele publice în care sunteți implicată. (…) Biroul local al USR Timișoara a considerat că adeziunea dumneavoastră va reprezenta o direcție de atac a actualei administrații, atât la adresa dumneavoastră cât și a USR”. De asemenea, Mirela Toc este invitată să fie aproape de USR Timișoara în calitate de simpatizant.

În ultimii ani, Mirela Toc i-a acuzat pe șefii săi din Primăria Timișoara, inclusiv pe Nicolae Robu, de ilegalități și abuzuri. De altfel, funcționarul public a depus inclusiv plângeri penale împotriva primarului Timișoarei și a altor șefi din instituție.

„În urmă cu 12 ani m-am angajat la Primărie pe post de consilier superior. Mi-am îndeplinit și aici sarcinile de serviciu cu răspundere și onestitate. Dar faptele de corupție ce le-am descoperit încă de pe vremea fostului primar le-am dezvăluit în plângeri penale și o mulțime de sesizări. În ciuda acestor situații neplăcute, atât pentru mine, dar mai ales pentru fostul primar, nu și-a permis nimeni din primărie să mă amenințe sau să mă supună la vreo formă de presiune sau să săvârșească vreun abuz asupra mea. În schimb, de la venirea actualului primar la conducerea primăriei, abuzurile, nedreptățile și șicanele s-au dezlănțuit asupra mea ca un uragan. Formele de presiune și abuz au cunoscut toate formele și aspectele ce le puteți găsi în manualele de teroare psihologică, metode ce le poate face un om sau mai mulți oameni asupra unei victime”, a scris Mirela Toc pe pagina sa de Facebook.

Foto: Mirela Toc/ Facebook

Ceauşescu nu avea cel mai mare salariu! E incredibil care erau angajaţii români care-l depăşeau:...
Florin Pastramă îi dă 50 de euro Sarei ca să îl... Ce i-a cerut să...
FOTO. Nicoleta Luciu, transformată de intervenții! `Nu te mai recunoaștem`. Cum arată fosta vedetă TV
Un nou CUPLU BOMBA?! Pepe, ADEVĂRUL despre relaţia cu cântăreaţa Raluka: „O plac, mă place,...
Cristi Borcea o tratează pe Valentina Pelinel ca pe o regină! Ce gest a făcut...
SUMELE URIAŞE luate de medici pentru VACCINAREA românilor! Ce SPORURI au cei din linia întâi
Autorităţile din Ucraina au confiscat 1.500 de sticle de băuturi spirtoase fabricate din mere de...
BANCUL ZILEI – Arabul, găurile și cele 17 neveste
DOCUMENT. Ce salariu are Viorica Dăncilă la BNR. Este consilierul de strategie al guvernatorului Isărescu
Florin Pastramă îi dă 50 de euro Sarei ca să îl... Ce i-a cerut să...
„Îngerul Morții” de la Auschwitz care prefera gemenele. DOCTORUL a făcut cele mai ȘOCANTE experimente...
Tragedie URIAŞĂ în familia lui Helmuth Duckadam! A fost găsit SPÂNZURAT în propria casă
BOMBĂ! Când se INTERZIC centralele pe gaze, de fapt. Vești proaste pentru milioane de români
Dacă vizitezi acest trib, bărbatul pleacă din casă, iar soţia lui vine la tine. Ce...
Vestea ȘOC a momentului despre Ionuț Gologan, românul condamnat la moarte
Cum arată cei mai sexy fotbaliști spanioli și partenerele lor superbe
ULTIMA ORĂ. Cine au fost cei mai bine plătiţi români luna trecută. Vezi unde poţi...
Magazine ANAF. De unde îţi poţi cumpăra bunuri confiscate de fisc în 2020. Lista completă...
Inchide