GÂNDUL LIVE. Dan Barna, președintele USR: „Nicușor Dan nu are cum să obțină rezultate cu rămășițele clanului Firea-Pandele”

Redactor:
Silviu Bănilă
GÂNDUL LIVE. Dan Barna, președintele USR: „Nicușor Dan nu are cum să obțină rezultate cu rămășițele clanului Firea-Pandele”
GÂNDUL LIVE. Dan Barna, președintele USR: „Nicușor Dan nu are cum să obțină rezultate cu rămășițele clanului Firea-Pandele”

Dan Barna, președintele USR, a declarat, la GÂNDUL LIVE, că Nicușor Dan, proaspătul primar al Capitalei, nu va putea face echipă cu „rămășițe din clanul Firea-Pandele”. Pe de altă parte, Barna a atacat dur PNL, spunând că „sunt zone unde PNL a fost ceea ce a fost PSD în altă parte”.

Demararea autostrăzii este una din prioritățile noastre. Am ajuns aici pentru că ani de zile am cerut prea puțin.

Filozofia e una foarte clară: aceste alegeri locale, care evident că au fost cu emoții și pentru noi, pentru că ne întrebam dacă felul în care s-a poziționat USR PLUS va fi de bun augur, iată că s-a confirmat. Pare că am pus traversa de stabilitate spre normalitate. Noi vom rămâne consecvenți, vom încerca să convingem cât mai mulți români că e nevoie de un grup parlamentar puternic USR PLUS în Parlament. Evident că legătura cu realitatea ajută în politică, va fi necesară o coaliție. E foarte important cum va arăta, pentru ce se va face de la anul.

„Ne așezăm la masă cu liberalii, pe proiecte concrete”

Ne va da șansa chiar să facem acele autostrăzi, acele spitale, acea reformă regională. Asta depinde dacă vom convinge cât mai mulți români că aplicarea în practică a sloganului Fără Hoție! este necesară.

Filmul ăsta l-am trăit timp de 30 de ani. Doar că abordarea pe care noi ne-o propunem e cumva diferită. Asta ar fi pierzătoare sută la sută, speranța că oameni se înțeleg pe valori nu are fundamente. Ne bazăm pe angajamente, ne așezăm la masă cu liberalii, punând niște proiecte cu termene foarte concrete. Miza va fi stabilirea unor obiective: în șase luni pornim studiile de fezabilitate pe următoarea autostradă.

Așteptarea românilor pentru o guvernare USR va fi nerealist de mare. Atunci dacă noi doar o să arătăm că ne înțelegem, asta nu o să ajute cu nimic. Vor fi proiecte foarte concrete, asumate foarte concret.

Atac dur la PNL! „Sunt zone în care…”

Sunt planuri diferite, în mod firesc, la nivel local. Sunt zone unde PNL a fost ceea ce a fost PSD în alte zone. Aici e o nuanță importantă. Să luăm exemplul București și Bacău. Unde se respectă principiile de integritate, există o colaborare bună.

Urmează evaluări la PMB

Nicușor Dan nu are cum să obțină rezultate cu rămășițele clanului Firea-Pandele. Vor fi evaluări. Sunt oameni profesioniști care vor continua proiectul Noul București. Dar vor fi și situații unde își va completa echipa cu oameni care l-au susținut în campanie”, a spus Dan Barna la GÂNDUL LIVE.

ALERTĂ! Un nou virus extrem de contagios face ravagii în China. Ce este norovirusul şi...
Râzi cu lacrimi! Ce a pățit un oltean după ce a chemat acasă o prostituată,...
FOTO. Loredana Groza, apariție interzisă cardiacilor! Rochia scurtă și mulată a lăsat totul la vedere
Cum a murit, de fapt, sponsorul Simonei Halep! Detalii cutremurătoare despre ultimele clipe de viață:...
ULTIMA ORĂ! S-a aflat prospectul vaccinului anti-COVID-19. Ce reacții adverse produce. Doamne..
OPINIE | Nu sînt doar ”pioneri” şi ”utecişti”: cine votează USR-PLUS, îi votează, de fapt,...
S​tandard&Poor’s păstrează ratingul României, dar perspectiva nu este pozitivă. Cîțu: „Victorie! Am reușit imposibilul!”
Râzi cu lacrimi! Ce a pățit un oltean după ce a chemat acasă o prostituată,...
Socrii au venit în vizită, neanunţaţi. Când s-au uitat sub pat, au simţit cum li...
Cele mai perverse PRACTICI amoroase. Jumătate dintre FEMEI fac asta în pat
Veste GENIALĂ! Medicamente gratuite și compensate! Cine va beneficia de ele
Adevarul despre noii patroni ai lui Dinamo. Fotbalistii cer sprijinul Guvernului Orban. Ce se întâmplă...
AVEM prospectul vaccinului anti-COVID! Este ŞOCANT: Ce scrie în el
9 simptome ale cancerului pe care bărbaţii nu trebuie să le ignore
Industria care explodează în pandemie. Posibilităţile de creştere sunt uriaşe
Ce s-a întâmplat cu imperiul de miliarde de euro al lui Dinu Patriciu după ce...
Aceste semne zodiacale sunt foarte narcisiste. Taurul încerca întotdeauna să se dovedească că este mai...
Inchide