GÂNDUL LIVE. Dumitru Coarnă și viceprimarul Aurelian Bădulescu se află printre invitații Emmei Zeicescu în ediția de luni, 18 mai, de la ora 11.30

Publicat: 18 05. 2020, 03:16
Actualizat: 18 05. 2020, 03:26
Invitații Emmei Zeicescu la ediția Gândul LIVE de luni, 18 mai, de la ora 11.30

Președintele Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual (SNPPC), Dumitru Coarnă, și viceprimarul Aurelian Bădulescu se află printre invitații Emmei Zeicescu în ediția Gândul LIVE de luni, 18 mai, de la ora 11.30.

Viceprimarul Capitalei a adus critici dure la adresa patronilor care au organizat petrecerea din Herăstrău, în acest weekend. Aurelian Bădulescu va comenta cele mai noi măsuri luate împotriva acestora și cum vor acționa autoritățile în continuare, pentru a preveni asemenea evenimente, cel puțin până la deschiderea legală a teraselor.

Un reprezentant al Administrației Națională de Meteorologie (ANM) va intra în direct la Gândul LIVE, pentru a ne spune cum va fi vremea în săptămâna care tocmai începe.

Pe lista invitaților se află și Corina Martin, președinte FAPT (Federatia Asociaţiilor de Promovare Turistica din România), Ramona Voiculescu, o jurnalistă de origine română stabilită in Italia, care va oferi cele mai noi informații din această țară, pe fondul pandemiei de coronavirus, dar și Alice Grasu, manager Ambulanța București Ilfov.