GÂNDUL LIVE. Medicul Adrian Marinescu și directorul Centrului de Transfuzie Sanguină, Doina Goșa, printre invitații Emmei Zeicescu, pe 8 mai, de la ora 11.30

Publicat: 08 05. 2020, 00:03
Actualizat: 08 05. 2020, 00:15
Invitații Emmei Zeicescu la ediția Gândul LIVE de vineri, 8 mai, de la ora 11.30

Adrian Marinescu, medic infecționist în cadrul Institutului „Matei Balș”, și Doina Goșa, directorul Centrului de Transfuzie Sanguină din București, se află printre invitații Emmei Zeicescu la ediția Gândul LIVE de vineri, 8 mai, de la ora 11.30.

Cei doi vor comenta bilanțul îmbolnăvirilor și al deceselor din România, din cauza coronavirusului, dar și ce măsuri ar putea fi luate, după 15 mai, pentru a preveni răspândirea Covid-19.

Printre invitați se află și Bogdan Bucur, istoric, sociolog și lector universitar la Facultatea de Științe Politice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA) București.

Totodată, un reprezentant al Administrației Naționale (ANM) va prezenta ultimele detalii legate de vreme, în contextul în care prognoza meteo din weekend anunță temperaturi de vară, după atâtea zile reci și cu precipitații.

Așadar, nu ratați emisiunea Gândul LIVE de vineri, 8 mai, de la ora 11.30!