Gelozie dusă la extrem. Femeie din Brașov, omorâtă de concubin

Publicat: 03 11. 2021, 10:45
Actualizat: 03 11. 2021, 10:45

Un bărbat din Brașov și-a omorât și mutilat concubina. Individul a fost rețiunt de polițiști și are dosar penal. Motivul pentru care a recurs la acest gest ar fi fost gelozia, spun vecinii.

Evenimenul a avut loc duminică, 31 octombrie, în satul Cincu. Un bărbat a ucis-o şi mutilat-o pe femeia cu care locuia în aceeaşi casă, scrie Antena3.

Vecinii spun că cei doi se certau zilnic, iar ultima ceartă a avut un final tragic. Femeia de 67 de ani a fost lovită în repetate rânduri cu un lemn de sobă. Ulterior, bărbatul i-ar fi tăiat urechile, ca să îi ia cerceii, spun vecinii.

Oamenii sunt șocați de gestul bărbatului. În ciuda faptului că cei doi se certau în fiecare zi, aceștia spun că în sat era un om respectuos, nu se certa cu nimeni, dar în ultimul timp devenise violent.

„E ceva chiar de groază. Începuse demult să o ia razna şi lua medicamente. O bătea şi pe prima lui soţie”, spune o localnică.

Echipa operativă constituită din criminaliști și investigatori a prelevat probe și a efectuat cercetarea la fața locului sub coordonarea procurorului de caz.

Bărbatul a fost reținut de polițiști și introdus în arestul IPJ Brașov pentru 24 de ore, iar instanța a decis arestarea preventivă pentru 30 de zile.

El riscă până la 20 de ani de închisoare pentru omor deosebit de grav.