Geoană: Boc are „idei năstrușnice”, dar nu se poate modifica Regulamentul la votarea moțiunii

Publicat: 15 02. 2012, 10:29
Actualizat: 24 07. 2012, 15:35
Liderul PSD, Mircea Geoană, a declarat, duminică, referitor la propunerea liderului PD, Emil Boc, privind modificarea Regulamentului Camerelor în sensul votării prin apel nominal la moțiunea de cenzură, că acesta are "idei năstrușnice".

Liderul PSD, Mircea Geoană, a declarat, duminică, referitor la propunerea liderului PD, Emil Boc, privind modificarea Regulamentului Camerelor în sensul votării prin apel nominal la moțiunea de cenzură, că acesta are "idei năstrușnice" și că nu se poate modifica regulamentul doar pentru acest vot.

"Domnul Boc e tot timpul cu idei năstrușnice. Parcă spunea domnia sa că nu se schimbă regula în timpul jocului. Deci avem o regulă și fiecare partid are metode specifice de a-și verifica disciplina votului, asta nu e nici un fel de secret. Nu cred că putem să umblăm acum la regulament doar pentru acest vot", a spus Geoană.

Liderul PSD a arătat, totodată, că formațiunea sa va lua "măsuri" ca votul parlamentarilor social-democrați să fie unul "predictibil".

El a făcut această afirmație răspunzând unei întrebări privind posibilitatea ca parlamentarii PSD să voteze "la vedere" în cazul moțiunii de cenzură.

Geoană a precizat, totodată, că luni, în cadrul Biroului Permanent Național, se vor număra semnăturile adunate pentru depunerea moțiunii și a menționat că nu vor exista parlamentari PSD care să nu voteze moțiunea.