Gestul unui primar pentru a pedepsi o femeie care arunca moloz la întâmplare, pe câmp – VIDEO

Publicat: 20 12. 2019, 14:21

Primarul Vasile Petruescu a luat hotărârea după ce a primit mai multe reclamații în legătură cu modul în care localnica respectivă se debarasa de moloz, aruncându-l cu neglijență pe câmp. Folosind tractorul primariei, resturile au fost adunate și aduse în dreptul locuinței femeii. Un vecin a filmat scenele, iar primarul a declarat ulterior că a luat respectiva decizie pentru a descuraja comportamentul și pentru a-i împiedica pe alții să ia exemplul femeii și să arunce gunoiul pe câmp.

„În sfârșit, molozul și resturile din dărâmarea clădirilor și aruncate, blocând un drum, se reîntorc acasă la proprietar, la Jupâni! Ne dorim să avem o comună curată, dar aruncăm mizerii peste tot, nerespectând legea și normele de protecție a mediului”, a scris primarul revoltat, pe o rețea de socializare.

Vasile Petruescu a  recunoscut pentru Lugoj Info.ro că el a fost cel care a dat ordinul de mutare a gunoiului și susține că îi va cere persoanei vinovate să curețe domeniul public, după care îi va aplica și o amenda. Primarul a mai declarat că ceea ce i-a deranjat cel mai tare atât pe el, cât și pe cetățeni, a fost faptul că drumul respectiv fusese blocat de cantitățile uriașe de moloz.