Gheorghe Dincă, amenințat direct de deținuții de la Penitenciarul Craiova. „Va avea parte de un tratament special!”

Publicat: 16 01. 2020, 08:54

„De cele mai multe ori, deținuții încarcerați pentru viol au parte de altceva. Să vină, va avea un tratament special”, au spus mai mulți deținuți.

Unii dintre cei încarcerați i-au scris mamei Luizei Melencu, spunând că Dincă ar face parte dintr-o vastă rețea de traficanți de carne vie.

Dincă ar putea fi speriat de amenințările colegilor de la Craiova, mai ales că nu a avut o ședere ușoară nici la Jilava.

Surse din cadrul anchetei au declarat că, la Jilava, Dincă a fost „enervat” de deținuți și simte că nu mai poate deține „controlul”.

„În fața lor e un alt om. Se vede că îi e teamă, se plânge că-l înjură, că-l scuipă, că-l amenință, că-i vorbesc urât. Probabil, abia acum începe să înțeleagă ce-l așteaptă după gratii. În realitate, Dincă e un fricos”, au precizat sursele respective.

Anchetatorii spun că există suficiente dovezi care să demonstreze că Dincă le-a violat și ucis pe Alexandra și Luiza. El are opt capete de acuzare: trafic de persoane, trafic de minori, viol – două infracțiuni, omor calificat – două infracțiuni și profanarea de cadavre sau morminte – două infracțiuni.

În același dosar este acuzat și un amic de al lui Dincă, Fane Risipițeanu, care este acuzat că a violat-o pe Luiza Melencu.