Gheorghe Falcă, implicat într-un accident rutier. Care este starea primarului din Arad

Publicat: 18 12. 2014, 21:17
Actualizat: 28 09. 2018, 04:16

Tamponarea a avut loc pe Calea Aurel Vlaicu din municipiul Arad, în timp ce primarul Gheorghe Falcă, co-președinte al PNL Arad, se afla la volanul unui Volkswagen Tiguan, care a fost lovit din lateral de un autoturism Volkswagen Golf condus de o femeie.

Potrivit unor martori, în urma impactului, mașina condusă de Falcă a lovit un taximetru, însă nicio persoană din cele trei autovehicule nu a fost rănită.

Până la ora transmiterii acestei știri, primarul Gheorghe Falcă nu a putut fi contactat pentru a oferi informații despre incident, însă purtătorul de cuvânt al Primăriei Arad a declarat că „la originea evenimentului a fost manevra unui șofer”, în urma căreia a avut loc tamponarea autovehiculului „condus regulamentar de primar și acroșarea unui taximetru, care a fost împins în afara șoselei”, respectiv pe un spațiu verde.

„Nici o persoană nu a fost rănită în incident, pentru soluționare fiind aplicată procedura de constatare amiabilă”, a declarat purtătorul de cuvânt, Corina Drăghici.

Pentru că nu au existat răniți, iar cei trei șoferi au preferat să meargă direct la companiile la care și-au asigurat autovehiculele, Poliția nu a înregistrat evenimentul rutier.

Cele trei autovehicule au avut avarii la caroserii, însă Gheorghe Falcă nu și-a putut continua drumul din cauză că una dintre roți s-a dezumflat, fiind preluat de un șofer al primăriei.