Gigi Becali: Dacă nu recunoaște că a luat bani, Mihai Stoica e cea mai mare jigodie

Publicat: 15 02. 2012, 10:16
Actualizat: 27 03. 2012, 22:39
Finanțatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, luni seară, la Sport.ro, că fostul manager general Mihai Stoica, în prezent președinte la Unirea Urziceni, este "cea mai mare jigodie", dacă nu recunoaște că a luat bani necuveniți în perioada în care a activat la gruparea din Bulevardul Ghencea.

Finanțatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, luni seară, la Sport.ro, că fostul manager general Mihai Stoica, în prezent președinte la Unirea Urziceni, este "cea mai mare jigodie", dacă nu recunoaște că a luat bani necuveniți în perioada în care a activat la gruparea din Bulevardul Ghencea.

"A fost ca fratele meu, îmi spunea lumea: te-a furat. Ce dacă, a luat și el 500.000-600.000 acolo, nu-i nimic. Dacă atâta lucru nu poți să recunoști, înseamnă că ești cea mai mare jigodie de om. Când a vrut mai demult să plece, nu l-am lăsat, deși n-aveam nevoie de el, toată treaba o făcea Argăseală. El nu se gândește, de tâmpit ce e, dacă-i fac un audit și o plângere cu contractele alea, cu sumele alea? Așa încredere aveam în el că eu și cu el știam cifrul de la seif. Argăseală face cât cinci de MM", a spus Becali.

Gigi Becali a precizat că atacul lansat duminică seară de Mihai Stoica la adresa sa reprezintă o intoxicare. "Nu a fost un general prost, a ținut sabia, nu s-a jucat cu cuțitul. Atât de mult, că a luat-o razna. A zis că distrug spiritul Stelei. Sunt perversități, intoxicări pe care el le avea și am încercat să-l temperez atunci. Îl doare pe el în fund de Steaua acum. El știe ce l-a curățat. A vrut să mă fure, n-a putut, că le-am trimis la toți: nu vă dau banii, am oprit contractele. Dar nu asta, a greșit altceva: a spus că nu vrea să asiste la distrugerea Stelei. Asta i-a fost fatală. Nu mă așteptam să fii așa jigodie, nu-mi vine să cred. Azi i-am dat telefon să râd de el. Mă domina, cum zice el? Văd că el ia medicamente, știam că el e nebun puțin", a spus Becali.

Finanțatorul stelist a mai spus că după ce președintele clubului Unirea Urziceni l-a atacat, va anula donația prin care îi ceda acestuia un teren și că declarațiile făcute de el duminică seară au fost o cursă pentru Mihai Stoica. "Duminică dimineață am vorbit cu avocații să anulez donația de teren. Mi-au spus că nu se poate, trebuie să mă atace el. Și atunci am declarat câte ceva, iar el a venit la emisiunea Fanatik și a căzut în cursă. A făcut greșeala asta și l-am agățat. O să-i iau terenul, să anulez donația. Fraier, n-a pierdut numai 200.000, ci a văzut și lumea ce caracter are. Nici nu-mi vine să cred că m-a păcălit atâția ani", a precizat Becali.

Becali s-a întrebat cu ce a greșit față de Stoica: "Cu ce am greșit? Că puneam bodyguarzii să aibă grijă de el să nu-l bată Giovani și Victor (n.r. – impresarii Ioan și Victor Becali, verii finanțatorului stelist)? Că i-am dat clubul pe mână? Unde ai văzut transfer de 800.000, iar comision de intermediere 1,3 milioane? Andrey are salariu de 300.000, așa i-a făcut el", a punctat Becali.

Patronul stelist Gigi Becali a fost atacat dur, duminică seară, în cadrul unei emisiuni televizate, de fostul manager al FC Steaua, Mihai Stoica, care îndeplinește acum funcția de președinte al clubului Unirea Urziceni. Stoica a povestit despre Becali că ortografia greșit numele unor jucători steliști când îi trimitea fostului antrenor Cosmin Olăroiu echipa pe care trebuia să o trimită în teren. Stoica a mai spus despre Becali că distruge echipa Steaua și consideră regretabil faptul că finanțatorul se amestecă în problemele tehnice ale antrenorului Gheorghe Hagi. (Mediafax)