Grasu XXL, nemulțumit de serviciile din spital. „A început să urle la asistent, asistentul se uita încremenit și nu zicea nimic”

Publicat: 25 02. 2013, 11:15
Actualizat: 29 07. 2014, 17:38

Rapperul Grasu XXL, implicat într-un accident la Râmnicu Vâlcea în urma căruia au murit cinci persoane, s-a certat cu personalul de la Spitalul Floreasca, unde a ajuns cu traumatisme cranio-cerebrale.

„Grasu XXL mergea greu, avea nevoie de ajutor. Îl susțineau Guess Who și încă un bărbat. Când a ieșit dintr-un salon de la Camera de gardă, cu un bandaj la cap, era foarte nervos. A fumat o țigară, iar apoi a vorbit cu un asistent, la care a început să țipe. I-a zis: ‘Îmi bag … Nu se face așa, ce înseamnă asta?’. Asistentul se uita încremenit, nu spunea nimic”, a declarat un pacient al spitalului, martor la episod.

„După ce Grasu XXL a plecat, l-am întrebat pe asistent ce se întâmplase. Mi-a zis că Grasu XXL era nemulțumit de serviciile din spital, deoarece era rănit și nu i s-a pus niciun diagnostic. Cei de la spital l-au trimis la o clinică privată să-și facă o tomografie, să vadă cât de grav e”, a mai declarat martorul.

Cinci persoane au murit, iar alte câteva au fost rănite după ce un autoturism cu numere de Bulgaria a intrat pe contrasens și a fost izbit în plin de un microbuz, la ieșirea din Râmnicu Vâlcea. Trei persoane au fost rănite grav, iar alte câteva persoane, printre care și Grasu XXL, au suferit răni ușoare.