Grav accident rutier: O tânără a murit după ce a fost lovită de taximetrul din care tocmai coborâse

Publicat: 24 05. 2013, 14:16
Actualizat: 22 08. 2014, 04:14

O tânără în vârstă de 27 de ani din Iași a murit, vineri, după ce a fost lovită de taximetrul din care tocmai coborâse și care a fost acroșat de o altă mașină, în urma accidentului fiind grav rănit și șoferul taximetrului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Femeia a coborât din taxi în zona Păcurari, la ieșirea din municipiul Iași, însă și-a dat seama că a uitat bagajele în mașină, astfel că i-a făcut semn șoferului să oprească. Taximetristul începuse manevrele de întoarcere, moment în care mașina acestuia a fost lovită de un alt autoturism.

În urma impactului violent, taximetrul a lovit-o pe femeie, aceasta murind pe loc. Totodată, șoferul taximetrului a fost rănit, pentru scoaterea acestuia din mașină fiind necesară intervenția unui echipaj de descarcerare. Ulterior, el a fost transportat la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iași.

Polițiștii au început cercetări pentru a stabili circumstanțele în care s-a petrecut accidentul.

„În acest caz a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. Cercetările continuă pentru a se stabili toate împrejurările producerii acestui accident”, a declarat Anca Vâjîiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Iași.