Ieșean de 40 de ani, ridicat de polițiști după ce a vrut să bată două farmaciste care au refuzat să îi dea medicamente fără rețetă

Publicat: 15 05. 2014, 18:17
Actualizat: 30 09. 2018, 20:12

Conform unor surse din Poliție, Ionuț M., în vârstă de 40 de ani, din Iași, ar fi încercat să obțină medicamente pentru hemofilie, iar cele două farmaciste au refuzat să i le vândă pentru că aceastea se eliberează doar pe baza unei prescripții, iar bărbatul nu le-a prezentat un asemenea document.

„Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea situației de fapt, iar în funcție de rezultatul acestora se vor dispune măsuri legale”, a declarat, joi, pentru corespondentul MEDIAFAX Alexandru Chelaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Iași.

Reprezentanții IPJ au precizat că apelul la 112 a fost făcut în jurul ore 14.40, una dintre farmaciste cerând sprijinul polițiștilor pentru că bărbatul începuse să devină violent.

Un echipaj de Poliție care se afla în apropiere a ajuns la locul incidentului în mai puțin de două minute, iar în urma intervenției forțelor de ordine bărbatul a fost dus la Secția 2 de Poliție, din Iași, unde a fost audiat.

Potrivit reprezentanților IPJ Iași, există posibilitatea ca bărbatul să primească o amendă contravențională sau să se deschisă un dosar penal pe numele acestuia.

Niciuna dintre cele două farmaciste agresate de către bărbat nu a necesitat intervenția medicilor.