Imagini incredibile într-o benzinărie. Ce a pățit un polițist din cauza unui șofer băut

Publicat: 19 03. 2016, 15:09
Actualizat: 23 03. 2016, 15:43

Un polițist a fost târât aproape 100 de metri de mașina unui șofer băut, acesta refuzând să oprească la semnalul agenților.

Șoferul are 39 de ani, este din Costești Vale, nu are permis, iar etilotestul a indicat o alcoolemie de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta se afla în mașină cu încă o persoană. Polițiștii din Răcari au vrut să oprească mașina pentru un control de rutină, însă, când au văzut că șoferul nu vrea să oprească, au plecat în urmărirea acestuia.

Fugarii au reușit să scape de două filtre avariind una din autospecialele de poliție. Mașina acestora a fost în cele din urmă blocată de un alt echipaj într-o stație PECO, însă în momentul în care unul dintre agenți a deschis portiera, șoferul a demarat în trombă cu agentul agățat de portieră. Camerele video au surprins întregul moment.

Polițistul s-a ales în cele din urmă cu mâna ruptă, iar cei doi fugari, prinși de un alt echipaj pe un câmp din localitatea Costești Vale, urmează să fie audiați de procuror și riscă o pedeapsă cu închisoarea pentru ultraj, scrie Adevărul.