Imagini revoltătoare surprinse la Spitalul din Tulcea: O infirmieră șterge cu mopul pe lângă un pacient căzut

Publicat: 14 10. 2017, 13:00

This browser does not support the video element.

Pe imaginile care au fost postate pe un site de socializare se vede cum un bărbat este căzut pe holurile spitalului din Tulcea, la Unitatea de Primiri Urgențe, iar o infirmieră șterge cu mopul pe lângă el, ignorându-l.

Conducerea Spitalului Județean Tulcea a deschis o anchetă în acest caz, pentru a vedea cum s-a petrecut totul. Directorul instituției, Tudor Năstăsescu, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX, că bărbatul care este căzut în UPU este cunoscut pentru că vine foarte des la spital, din cauza consumului de substanțe interzise și a alcoolului.

„Am declanșat o anchetă internă. Am luat legătura cu medicul de gardă din seara respectivă și cu cele două infirmiere care mi-au povestit ce s-a întâmplat. Bărbatul este foarte cunoscut la unitatea medicală. Are probleme psihice, consumă substanțe interzise și alcool. Nu are locuință, stă într-un cămin social în apropierea unității sanitare și obișnuiește să vină foarte des la UPU”, a declarat Năstăsescu.

Potrivit acestuia, numai în ultimul an, pacientul a avut 57 de prezentări la Urgențe.

Din discuțiile pe care le-a avut cu personalul medical care a fost de gardă în joi, când s-a realizat filmarea, Tudor Năstăsescu a aflat că pacientul a intrat în UPU, a stat puțin, apoi s-a întins pe jos și a început să facă scandal. Apoi s-a ridicat, a înjurat medicii, și-a aprins o țigară și și-a cumpărat o cafea, iar ulterior a plecat pe propriile picioare.