În această seară, Gala ZF 2015. Invitat este noul premier Dacian Cioloș, iar Ambasada SUA va avea un mesaj pentru antreprenorii din România

Publicat: 24 11. 2015, 18:22

Invitatul special al Galei ZF este premierul Dacian Cioloș, care va vorbi despre obiectivele economice ale noului guvern. De asemenea, Ambasada Statelor Unite va transmite un mesaj pentru antreprenori din România.

Tema ediției din 2015 va fi „ZFuture – mereu tânăr și antreprenor”.

„ZFuture – mereu tânăr și antreprenor” este demersul prin care ZF susține o nouă generație de antreprenori români care trebuie să ducă business-ul românesc înainte așa cum predecesorii lor, acum 17 ani, s-au lansat în afaceri fără să știe unde vor ajunge.

Ca în fiecare an, vom premia cele mai valoroase companii, cele mai mari investiții din piață, cele mai spectaculoase evoluții și îi vom avea alături pe oamenii de business care și-au lăsat amprenta asupra anului care se încheie, oameni care scriu în fiecare zi istoria de business a României. Tot în cadrul Galei ZF vom afla clasamentul companiilor din România din punct de vedere al valorii de piață din cea de-a 10-a ediție a catalogului 100 Top cele mai valoroase companii ce urmează să apară în curând pe piață, împreună cu Ziarul Financiar.