INCENDIU în Covasna. Patru garaje și opt mașini au ars, după ce două pubele de gunoi au luat foc

Publicat: 04 06. 2012, 13:50
Actualizat: 14 07. 2015, 05:34

Patru garaje și opt mașini au fost distruse la Târgu Secuiesc, județul Covasna, în urma unui incendiu declanșat de la două pubele de gunoi, care s-a propagat, valoarea pagubelor depășind 70.000 de lei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție (IJP) Covasna, Buzsi Andrea, a informat, luni, într-un comunicat, că duminică Poliția Municipiului Târgu Secuiesc a fost sesizată că pe o stradă din localitate ard două tomberoane de gunoi, iar focul s-a extins la garajele din zonă.

Până la sosirea polițiștilor, trei echipaje de pompieri din Târgu Secuiesc au stins incendiul.

Anchetatorii au stabilit că incendiul a izbucnit la două europubele amplasate în fața porții de acces a unui imobilul, aflată la o distanță de 1,20 metri față de garaje. Incendiul s-a propagat la garaje, distrugând în totalitate trei și parțial un al patrulea.

În primele două garaje au fost găsite și caroseriile a două autoturisme arse în totalitate, dar în urma incendiului au fost distruse parțial inclusiv elemente de caroserie a șase autovehicule parcate în vecinătatea garajelor afectate.

De asemenea, în incendiu au fost distruse mai multe bunuri care se erau depozitate în garajele afectate de incendiu.

Valoarea pagubelor depășește 70.000 de lei.