Incendiu într-un bloc din Aiud, locatari evacuați

Publicat: 15 02. 2012, 11:45
Actualizat: 26 07. 2012, 08:41
Un incendiu puternic s-a produs azi după-amiază, într-un bloc din municipiul Aiud, județul Alba, fără a exista victime, însă pompierii au fost nevoiți să evacueze locatarii din imobil.

Un incendiu puternic s-a produs, azi după-amiază, într-un bloc din municipiul Aiud, județul Alba, fără a exista victime, însă pompierii au fost nevoiți să evacueze locatarii din imobil.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Alba, incendiul s-a produs la acoperișul unui bloc cu șase apartamente de pe strada Gheorghe Doja din Aiud, cauzele acestuia nefiind încă stabilite.

La fața locului au fost mobilizați aproximativ 15 pompieri militari care au intervenit cu două autospeciale cu apă și spumă. Din cauza fumului, locatarii apartamentelor au fost evacuați. Potrivit primelor estimări, flăcările au afectat doar acoperișul imobilului, însă pagubele nu pot fi încă estimate.

La ora transmiterii acestei știri, incendiul fusese stins în cea mai mare parte, pompierii încercând să localizeze și ultimele focare care ardeau mocnit.

Mai multe știri pe www.mediafax.ro