Incendiu la Muzeul Culturii Romilor din București

Publicat: 10 12. 2015, 11:18

Incendiul a fost anunțat la ISU București-Ilfov în jurul orei 9.25, persoanele care au sunat la numărul de urgență 112 anunțând că în clădirea modulară aflată pe strada Drumul Săbăreni se văd flăcări mari.

Pompierii au ajuns la locul incendiului cu cinci autospeciale de stingere cu apă și spumă, la acel moment fiind degajat foarte mult fum.

Flăcările au cuprins o suprafață de aproximativ 200 de metri pătrați dintr-o parte a clădiri, care are doar parter și este construit pe structură metalică. În partea de clădire afectată de incendiu erau depozitate materiale de lemn, plastice și echipamente IT, a precizat Daniel Vasile.

În urma incendiului, un tânăr de aproximativ 25 de ani care încerca să stingă incendiul a fost rănit ușor la nivelul capului, unde i-au căzut bucăți de jar. Acesta a primit îngrijiri medicale la fața locului, nefiind necesară transportarea lui la spital, a mai spus purtătorul de cuvânt al ISU.

Pompierii au stins incendiul în mai puțin de o oră, o suprafață de aproximativ 40 de metri pătrați din corpul de clădire fiind distrusă total.