Incendiu puternic în Capitală

Publicat: 23 12. 2013, 10:20
Actualizat: 04 08. 2014, 01:54

Două case din cartierul Bucureștii Noi din Capitală și o anexă au fost afectate de un incendiu puternic izbucnit luni dimineață, flăcările fiind stinse de pompieri după aproape patru ore.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) București, Daniel Vasile, a declarat pentru MEDIAFAX că incendiul a fost semnalat în jurul orei 04.30, flăcările cuprinzând o magazie de aproximativ 20-30 de metri pătrați de pe strada Nazarcea, din Sectorul 1 al Capitalei.

Ulterior, incendiul s-a extins și la o vilă din apropiere, la nivelul acoperișului, precum și la o altă casă, cu parter și două etape, lipită de aceasta, tot la nivelul acoperișului. Flăcările au cuprins o suprafață de aproximativ 200 de metri pătrați, acoperișul primei case fiind ars aproape în întregime, a mai spus Daniel Vasile.

O femeie care locuia într-una din cele două case a suferit un atac de panică, aceasta primind îngrijiri la fața locului de la echipajul SMURD, a precizat Daniel Vasile.

Pompierii au intervenit cu două autospeciale de intervenție la înălțime și cinci autospeciale cu apă și spumă, reușind să stingă incendiul aproximativ în jurul orei 8.00.