INCIDENT. Un bărbat beat a încercat să violeze impiegatul dintr-o gară de lângă Galați. Înainte să plece, i-a luat banii și i-a dat foc la gheretă!

Publicat: 31 05. 2020, 13:28
O angajată a CFR a fost atacată de un bărbat care a încercat să o violeze

Un bărbat din Galați a fost reținut de anchetatori după ce, în noaptea de vineri spre sâmbătă, a încercat să violeze impiegatul din gara unei comune din județ. Înainte să plece, agresorul i-a luat victimei banii și telefonul mobil.

Potrivi anchetatorilor, bărbatul băuse zdravăn, iar spre dimineață a mers în gara comunei Ivești, care, la ora aceea, părea mai degrabă o haltă părăsită. La un moment dat, acesta a observat mișcare în biroul imiegatului. Înăuntru, era o angajată a CFR care dirijează mișcarea trenurilor în gara respectivă.

Încurajat și de faptul că, în zonă nu era țipenie de om, acesta a intrat peste femeie și a încercat să o violeze. Cei doi s-au luptat o vreme, până când agresorul a renunțat la viol, în condițiile în care și-a dat seama că șansele de reușită sunt mici.

Violatorul avea la el telefonul și banii victimei

Atunci, spun anchetatorii, acesta a și-a schimbat planul din mers și a tâlhărit-o pe femeie, căreia i-a luat telefonul mobil și puținii bani pe care îi avea la ea. Mai mult, furios că femeia i-a opus rezistență și nu a reușit să întrețină relații sexuale cu ea, individul a dat foc biroului.

Polițiștii gălățeni au reușit să pună mâna pe agresor, care a fost arestat preventiv pentru tentativă de viol, tâlhărie și distrugere prin incendiere.

În plus, spun polițiștii, atunci când a fot prins, agresorul avea la el telefonul și banii luați de la victima sa.

Potrivit statisticilor Poliției Române, odată cu declinul CFR, gările de provincie au devenit locuri extrem de periculoase, mai ales peste noapte, în condițiile în care au devenit, în general, pustii și sunt frecventate de oameni fără adăpost, care își fac culcuș în vagoanele dezafectate.