Inițiativă civică: Mai mulți taximetriști din Alexandria au predat poliției un bărbat bănuit că hărțuiește femei

Publicat: 28 07. 2019, 12:40

Bărbatul a fost prins, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în centrul orașului Alexandria de mai mulți taximetriști și a fost predat poliției.

Totul s-a întâmplat pe platoul din fața Casei de Cultură din Alexandria, unde câțiva taximetriști au prins și imobilizat un bărbat, despre care spun că ar urmări și hărțui femei pe stradă.

O femeie a povestit că bărbatul a mai fost ridicat de autorități și în trecut, dar întotdeauna a ajuns din nou pe străzi.

„Am ghinionul să stea la mine în cartier. Eu cred că am fost printre primele persoane care au chemat Jandarmeria pentru el, dar până au ajuns ei, nu l-au mai găsit. A fost luat acum ceva timp, când s-a luat de alte fete din oraș și dus la Spitalul din Poroschia, dar la două zile era iar pe străzi”, a spus Oana, o femeie din Alexandria.

Polițiștii spun că bărbatul a fost eliberat.

„Un individ a fost adus aseară la secție de niște taximetriști. Unul dintre ei a reclamat faptul că l-a găsit pe bărbat în scara blocului său și nu a putut explica motivul pentru care se afla acolo. Bărbatul este cercetat în mai multe dosare penale pe care le avem în curs, dar pentru că nu avem date suficiente i-am dat drumul. L-am trimis la expertiză la Medicina legală. Până acum nu am primit niciun rezultat. Bărbatul nu e din Teleorman, ci din alt județ. Locuia pe strada Agricultori din Alexandria, dar acum nu mai locuiește acolo. Nu știm unde locuiește”, a declarat Iulian Orbeșteanu, comisar șef de poliție la IPJ Teleorman.

Din spusele oamenilor care erau prezenți noaptea trecută pe platoul din fața Casei de Cultură din Alexandria, suspectul are în jur de 40 de ani și lucrează pe un șantier.