INSPECTOR VAMAL REȚINUT pentru incendiul de la depozitele Gărzii Financiare. Bărbatul ar fi fost băut când ar fi declanșat incendiul

Publicat: 08 09. 2012, 12:59
Actualizat: 02 02. 2019, 03:04

Un inspector vamal a fost reținut pentru incendiul declanșat, vineri seara, la depozitele din Bulevardul Timișoara, care aparțin Autorității Vamale, dar unde și reprezentanții Gărzii Financiare își depuneau bunuri confiscate, informează surse juiciare.. 

Inspectorul vamal ar fi fost băut când ar fi declanșat incendiul, au precizat sursele citate.

Peste 20 de mașini aflate în depozitele din Capitală ale Gărzii Financiare au fost distruse în incendiul izbucnit vineri după-amiază, pompierii acționând în prezent pentru stingerea ultimelor focare ale acestuia, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al ISU București, Daniel Vasile.

Potrivit sursei citate, nu se cunoaște deocamdată câte dintre autoturismele distruse erau confiscate.

„Din cauza căldurii degajate, acoperișul unui depozit s-a prăbușit”, a mai spus Daniel Vasile.

Două depozite din București ale Gărzii Financiare, în care se află autoturisme, au fost cuprinse de flăcări, vineri după-amiază, au declarat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) București.

Depozitele se află pe bulevardul Timișoara din sectorul 6.

Pompierii au intervenit cu zece autospeciale cu apă și spumă și o scară, la fața locului aflându-se, de asemenea, două echipaje de descarcerare și unul de prim-ajutor, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU București.

„Incendiul a fost semnalat printr-un apel făcut la 112, la ora 17.15. Suprafața afectată este de aproximativ 500 de metri pătrați”, au mai precizat sursele citate.

Circulația vehiculelor RATB în zonă nu este afectată, au precizat, pentru MEDIAFAX, reprezentanții Regiei.