Instructoare auto din Caransebeș, filmată în timp ce își lovește elevul

Publicat: 19 11. 2021, 14:26

O instructoare auto din Caransebeș a fost filmat în timp ce lovea un elev care se afla la volan. Totul a fost surprins de un șofer aflat în altă mașină, iar imaginile au fost postate pe un site de socializare.

În imagini se vede cum instructoarea auto îi dă două palme elevului care se află la volan. Flimarea a fost postată pe grupul de Facebook „Caransebeșul meu”, iar ulterior a fost ștearsă.

„Oameni buni, văd multe comentarii la acea postare cu întâmplarea din mașina de școală! Pot să am și eu o părere? Dacă tu ca instructor vezi că elevul nu are aptitudini pentru a fi șofer, nu ai voie să-i aplici corecții fizice!

Doamna instructor trebuia să-i spună că nu este încă pregătit sau că nu are reflexele care sunt necesare, să-i oprească banii pentru orele efectuate și atât! Dar pentru bani este în stare să bată elevul? Ne întoarcem înapoi în era comunismului? Membrii grupului care locuiesc în Occident au mai văzut o asemenea atitudine?”, a comentat un localnic incidentul.

„Școala de șoferi pe sistem vechi. Acu 30 ani toți cursanții luau bătaie de la instructori”, mai scrisese cineva.

Nu se știe când a avut loc evenimentul și nici dacă a fost depusă o plângere.

 „Ăștia ar trebui să fie tratați cum tratează ei pe alții, dacă se cred atât de buni încât să bată pe cineva și să mai ia și bani pentru asta. Revoltător”, mai comentase cineva.