Interlopul Sandu Hingheru, luat de SMURD din sediul Secției 11 Poliție București, la scurt timp după ce a venit să denunțe faptul că a fost agresat de un bărbat într-un restaurant

Publicat: 05 11. 2012, 17:46
Actualizat: 02 02. 2019, 02:58

Liderul interlop din sectorul 3 București, Sandu Hingheru, a leșinat, luni dimineață, în sediul Secției 11 Poliție, la scurt timp după ce a venit să denunțe faptul că a fost agresat de un bărbat într-un restaurant, informează surse din poliție.

Potrivit surselor citate, Sandu Peltz, cunoscut în lumea interlopă sub numele de Sandu Hingheru, a venit, luni, la sediul Secției 11 rănit și într-o avansată stare de beție. Acesta a anunțat verbal faptul că ar fi fost implicat într-un conflict la Restaurantul „Orient”, iar un bărbat, despre care a menționat că se numește Ion Lupu, l-ar fi bătut.

Ulterior, lui Sandu Hingheru i s-a făcut rău în sediul secției de poliție, fiind preluat de un echipaj SMURD și transportat la Spitalul Clinic de Urgență „Floreasca”.

Medicii l-au diagnosticat pe Sandu Peltz cu leziuni la piciorul drept și o escoriație la cap.

Cu toate că polițiștii au încercat, pe parcursul zilei de luni, să stea de vorbă cu pacientul, aceasta a fost, în permanență confuz, audierea lui fiind amânată.