Învățătorul din Brăila dat dispărut în urmă cu două săptămâni, găsit mort în apele Dunării

Publicat: 28 11. 2013, 08:25
Actualizat: 02 02. 2019, 00:42

Învățătorul din Brăila, dat dispărut de familie în urmă cu două săptămâni, după ce a plecat de la cursuri și nu s-a mai întors acasă, a fost găsit mort în apele Dunării, în zona localității Grindu din județul Tulcea, transmite corespondentul Mediafax.

Potrivit inspectorului principal Jenel Șogor de la Poliția Brăila, învățătorul de 56 de ani a fost găsit mort în apele fluviului Dunărea, în zona localității tulcene Grindu de către polițiști, după două săptămâni de la sesizarea dispariției acestuia.

La acțiunea de căutare a bărbatului au participat polițiști brăileni și angajați de la Postul de Poliție Transporturi Navale Măcin.

Potrivit lui Șogor, corpul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la morga Serviciului Județean de Medicină Legală Tulcea, unde a fost identificat după semnalmente, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte de către membrii familiei. Cadavrul învățătorului a fost găsit marți, iar identificarea acestuia s-a făcut miercuri.

În 13 noiembrie, fiica învățătorului, în vârstă de 27 de ani, a sesizat Poliția Județeană Brăila, că tatăl său a dispărut în 12 noiembrie, în jurul orei 13.00, după terminarea cursurilor, acesta predând la o școală generală din Brăila

Din cercetările făcute de polițiști a rezultat că, după terminarea cursurilor, bărbatul a plecat din unitatea de învățământ unde profesează într-o direcție necunoscută.

Oamenii legii au mai stabilit că învățătorul locuia împreună cu fiul său, care, în ziua dispariției tatălui, când a revenit la domiciliu, a găsit pe masa din sufragerie cartea de identitate a acestuia, un card bancar și un bilet lăsat de acesta, în care era notat codul PIN al cardului.