Ionuț a fost înjunghiat mortal la Londra, înainte de Revelion. ”L-am adus aici pentru un viitor mai bun și se întoarce în România într-un sicriu”

Publicat: 05 01. 2022, 17:28
Actualizat: 05 01. 2022, 18:02
Foto: GO FUND ME

Ionuț, un adolescent român în vârstă de 16 ani, a fost înjunghiat mortal, pe o stradă din Londra, în zona Hillingdon, cu o zi înaine de Anul Nou, relatează The Sun.

Mama băiatului spune că Ionuț era cuminte și nu a venit niciodata acasă bătut.

“Era un băiat cuminte. Nu era agresiv. Nu a venit niciodată acasă bătut, nu i s-a întâmplat niciodată așa ceva. Apoi, a fost ucis. L-am adus aici când avea șapte ani pentru a avea un viitor mai bun. Acum, se întoarce în România într-un sicriu. Îi plăcea muzica, se uita la filme și se juca foarte mult cu fratele său mai mic”, a declarat femeia.

Vinovat pentru uciderea lui ar fi un tânăr în vârstă de 16 ani.

„Nu am crezut niciodată că ni se va întâmpla așa ceva. Avem locuri de muncă și propria noastră casă. Nu suntem deloc dintr-o familie dură. Este foarte greu de înțeles de ce s-a întâmplat asta. S-a luptat să-și facă prieteni la școală și s-a chinuit să-și facă prieteni încă de când era copil. Avea nevoie de ajutor și nimeni nu l-a ajutat”, a mai spus Mihaela, mama lui Ionuț.

Tragedia s-a întâmplat pe 30 decembrie 2021.