Iordanian bătut, tâlhărit de 80.000 de euro și abandonat într-o localitate de lângă Medgidia

Publicat: 21 06. 2012, 13:43
Actualizat: 05 06. 2018, 18:41

Trei persoane, un bărbat și două femei, sunt cercetate de polițiștii din Medigidia, fiind suspectate că au furat 80.000 de euro de la un cetățean iordanian pe care l-ar fi bătut și l-au abandonat în localitatea Valea Dacilor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit polițiștilor constănțeni, cele trei persoane s-au cunoscut și s-au împrietenit cu iordanianul la muncă, în Italia, iar acolo i-au promis acestuia că, înainte de a pleca în țara sa, îi vor face cunoștință cu o fată, cu care s-ar putea căsători.

Astfel, ei l-au adus pe iordanian în Medgidia, miercuri, cu un autocar, iar în cursul nopții l-au momit în apartamentul unuia dintre ei, unde ar fi urmat să o cunoască pe fată, după care, joi, ar fi plecat către Iordania.

Aici însă iordanianul a fost bătut și tâlhărit, cei trei luându-i 80.000 de euro și un ceas de mână. Ei l-au urcat apoi pe bărbat într-un taximetru și l-au dus până în localitatea Valea Dacilor, la aproximativ 10 de kilometriu de Medgidia, unde l-au abandonat.

Iordanianul a alertat Poliția, iar în câteva zeci de minute oamenii legii au reușit să-i prindă pe cei trei. La percheziția corporală, asupra celor două femei de 22 de ani, respectiv 25 de ani, a fost găsită numai suma de 24.000 de euro.

Cei trei au fost renținuți sub acuzația de tâlhărie, urmând să fie prezentați instanței cu propunerea de arestare preventivă, iar polițiștii continuă cercetările pentru recuperarea în totalitate a prejudiciului cauzat și pentru a stabili dacă sunt și alte persoane implicate.