JUDEȚUL CLUJ. O dubă încărcată cu haine a fost lovită de tren / Șoferul a scăpat miraculos

Publicat: 16 05. 2020, 00:25

 O dubă încărcată cu articole de îmbrăcăminte a fost lovită de un tren de persoane, vineri după-amiază, în localitatea Bucea, județul Cluj. În garnitură se aflau 12 pasageri, care nu au avut nevoie de îngrijiri medicale, dar șoferul – în vârstă de 40 de ani – a fost rănit.

„Pompierii au găsit la locul accidentului o autoutilitară răsturnată și șoferul, de 40 de ani, ieșit din aceasta. Șoferul a primit primul ajutor calificat de la echipajul SMURD și a fost transportat la spital cu suspiciuni de traumatisme la nivelul toracelui. Acesta era conștient și cooperant”, spun reprezentanții ISU Cluj.

La locul accidentului a fost chemat și un elicopter SMURD, de la Jibou, însă intervenția aparatului de zbor nu a mai fost necesară.

Mașină de Poliție, lovită de tren în Prahova. Un agent a murit

Recent, un grav accident feroviar a avut loc în județul Prahova. Mașina în care se aflau doi polițiști și doi jandarmi a fost lovită de un tren personal. Unul dintre pasageri, in vârstă de 42 de ani, a decedat, restul suferind răni grave.

A scăpat cu viață după ce a forțat trecerea căii ferate și a fost lovit de tren

Un tânăr de 22 de ani a fost rănit anul acesta, în luna ianuarie, într-un accident feroviar, în satul Panaghia, județul Dolj, după ce mașina pe care o conducea a fost lovită de tren. Polițiștii au stabilit că șoferul a forțat trecerea căii ferate.

Accidentul feroviar a avut loc în comuna Calopar, zona satului Panaghia, între o mașină și un tren mărfar.

„În urma aacidentului, a rezultat o victima conștientă, cea din autoturism. Echipajul Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) a acordat victimei primul ajutor medical până la sosirea echipajului SMURD, acesta din urma preluându-l și transportându-l la spital. Echipajul de Descarcerare a acționat în deblocarea autoturismului de pe calea ferată în vederea reluării circulație feroviare”, au transmis, atunci, reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Dolj.