Jurnalistul Anca Florea este noul director al Circului Metropolitan București

Publicat: 19 02. 2020, 16:09
Actualizat: 20 02. 2020, 22:35

Jurnalistul Anca Florea este, de miercuri, noul director al Circului Metropolitan Bucureşti, a anunţat primarul Capitalei, Gabriela Firea. Florea va ocupa funcţia până la organizarea concursului pe post.

Firea a anunțat, miercuri, pe Facebook, faptul că jurnalistul Anca Florea a preluat funcţia de manager al Circului Metropolitan.

„Primăria Capitalei anunţă că, de azi (miercuri – n.r.), doamna Anca Florea a preluat atribuţiile funcţiei de manager al Circului Metropolitan Bucureşti, până la organizarea concursului pentru ocuparea funcţiei de director la această instituţie, conform legislaţiei în vigoare. Cu o vastă experienţă jurnalistică, cunoscuta voce de radio şi realizatoare de talk show-uri, doamna Anca Florea a ocupat şi o serie de posturi cu atribuţii în management şi comunicare, atât în Radiodifuziunea Română, cât şi în cadrul Ministerului Culturii”, transmite Mediafax.

Anca Florea a fost realizatoare de emisiuni la radioul de stat şi la televiziunea publică şi membru CA la Radiodifuziunea Română.

A publicat trei volume – „Înapoi, în Basarabia”, la Editura Cartea Românească – 1994, „Păstraţi România întreagă” – Editura Viitorul românesc – 1996, „Perechea mea din cer”, la editura Tofan Group – 1998. A câştigat premii precum „Premiul Naţional de Umor George Topârceanu’” acordat de Asociaţia Naţională a Umoriştilor – 1996, Galaxia Radio/SRR şi Premiul „Pamfil Şeicaru” acordat de Societatea Ziariştilor Români – 1994.

Sursă FOTO: Facebook/ Anca Florea