La un pas de tragedie! Un bărbat a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost scos dintr-o maşină care a luat foc. Victima, salvată de un poliţist aflat în timpul liber

Publicat: 21 10. 2020, 18:16
Actualizat: 06 04. 2021, 15:34
La un pas de tragedie! Un bărbat a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost scos dintr-o maşină care a luat foc. Victima, salvată de un poliţist aflat în timpul liber / Foto: IPJ Galați

Un bărbat, în vârstă de 64 de ani, din judeţul Galaţi a ajuns, miercuri, în stare gravă la spital, după ce a fost scos dintr-o maşină care a luat foc, informează Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Galaţi.

Accidentul s-a produs pe DN 26D, iar autoturismul, care circula dinspre comuna Vânători către municipiul Galaţi, a părăsit partea carosabilă, a acroşat un copac ornamental de pe marginea drumului şi s-a oprit pe câmp, potrivit sursei citate.

Bărbat, în vârstă de 64 de ani, în stare gravă la spital după ce a fost scos dintr-o maşină care a luat foc

Victima a ieşit cu maşina în decor pe DN 26D, după ce i s-a făcut rău la volan şi a pierdut controlul direcţiei. La scurt timp după ce a fost scos din maşină, aceasta a luat foc, incendiul fiind lichidat de pompierii ajunşi la faţa locului.

În spatele autoturismului circula, cu maşina personală, un poliţist aflat în timpul liber, care a oprit şi a mers imediat la autoturismul avariat, sunând totodată la 112, pentru a solicita ajutor. Împreună cu alte persoane aflate la locul accidentului, acesta a scos din autoturism conducătorul auto care se afla în stare de inconştienţă.

Victima, salvată de un poliţist aflat în timpul liber

,,Poliţistul a oprit şi a mers imediat la autoturismul avariat, sunând, totodată, la 112 pentru a solicita ajutor. Apoi, împreună cu alte persoane aflate la locul accidentului, a scos din autoturism conducătorul auto, care se afla în stare de inconştienţă”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Bărbatul, în vârstă de 64 ani, aflat la volan, a fost transportat la spital, iar din primele verificări a rezultat că i s-ar fi făcut rău, în timp ce conducea, şi ar fi pierdut controlul direcţiei.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă.