Lângă un hotel din Constanța a fost găsit cadavrul descompus al unei femei. Actele din geantă dezvăluie ceea ce ar putea fi ultimul său traseu

Publicat: 21 04. 2015, 15:35

Potrivit polițiștilor constănțeni, un cadavru a fost descoperit, marți la prânz, de un angajat al hotelului Ibis din municipiul Constanța, în timp ce tundea gazonul din fața unității. El a observat corpul sub terasa exterioară a hotelului și a alertat imediat autoritățile, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Anchetatorii au constatat că trupul este al unei femei și nu are urme vizibile de violență, însă se află în stare avansată de descompunere, astfel că persoana nu poate fi recunoscută după fizionomie.

Lângă cadavru a fost găsită o geantă care conținea mai multe înscrisuri uzate, printre care și un bilet de ieșire din Clinica Universitară de Psihiatrie a Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța. Acesta fusese întocmit în 20 februarie 2015, pe numele unei femei de 77 de ani. Anchetatorii spun că pacienta a fost internată în Secția de Pshiatrie Palazu Mare, fiind un caz social fără sprijin familial.

Cadavrul a fost dus la Morga Cimitirului Central din Constanța în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cauzelor morții, cercetările fiind continuate de către polițiștii Secției 3 Constanța.