Lucian Mîndruță, AVERTISMENT DUR: „Sunt gloanțe pe care le trageți în jurul vostru. Țineți arma corpului vostru în casă!” – VIDEO

Publicat: 22 03. 2020, 14:11
Lucian Mîndruță / Sursă FOTO: Facebook

Lucian Mîndruță a postat un mesaj în mediul online prin care încearcă să îi determine pe oameni pericolul la care se supun și îi supun pe cei din jurul lor dacă nu respectă izolarea.

„A venit vremea să alegeți. Trupul nostru e o armă încărcată”

„Am ales să mă uit în ochii voștri când vă vorbesc, deși mi-e mai ușor să scriu, dar trebuie să vă spun direct și în față un lucru smplu. A venit vremea să alegeți dacă sunteți criminali sau dacă sunteți ucigași în serie mai eficienți decât Dincă și în același timp mai neștiutori decât un copil de doi ani.

Virusul e acum printre noi, știm asta, iar semnele nu se văd la toată lumea. Trupul nostru e o armă încărcată.

A sosit vremea în care viața altora atârnă de deciziile voastre cele mai simple: o ieșire inutilă, o călătorie care putea fi amânată, un strănut spre un necunoscut, un oftat spre casieră, un scuipat pe jos. Toate astea sunt gloanțe pe care le trageți în jurul vostru, puteți ucide fără să știți vreodată.

Vorbesc și cu voi, cei întorși acasă din străinătate. Stați la distanță și faceți în fiecare zi o alegere simplă, țineți arma corpului vostru în casă”, a scris Lucian Mîndruță în mediul online.

Noul bilanț al cazurilor de infectare cu SARS-CoV în România a ajuns la 433 de persoane infectate, iar 64 au fost declarate vindecate, în timp ce în cursul zilei de duminică, 22 martie, au fost confirmate două decese.