Luptătorul Cătălin Moroșanu vorbește despre victoriile din ring, în Pro TV Magazin

Publicat: 15 02. 2012, 11:53
Actualizat: 28 02. 2012, 22:22
Luptătorul Local Kombat Cătălin Moroșanu vorbește, în numărul de luni, al ghidului Pro TV Magazin, despre victoriile obținute în ring, planurile sale și participarea la Grand Prix-ul K1, care se va desfășura, pe 9 februarie, la Budapesta.

Luptătorul Local Kombat Cătălin Moroșanu vorbește, în numărul de luni, al ghidului Pro TV Magazin, despre victoriile obținute în ring, planurile sale și participarea la Grand Prix-ul K1, care se va desfășura, pe 9 februarie, la Budapesta, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

Cătălin Moroșanu, alias "Moartea din Carpați", discută, în numărul de luni al Pro TV Magazin, despre participarea la Grand Prix-ul K1 de la Budapesta, care va avea loc pe 9 februarie, eveniment transmis în direct de ProTV.

Moroșanu se va lupta, în Ungaria, cu turcul Erhan Deniz. Dacă va învinge, se va calificat automat la gala K1 Amsterdam.

"O să dau tot ce am mai bun. Prin antrenament, prin răutate și prin tenacitate, voi face o figură frumoasă și mă voi califica la gala de la Amsterdam", a declarat Moroșanu.

Cititorii Pro TV Magazin vor mai putea afla detalii despre ritualul Haka, un cunoscut dans războinic, interpretat de jucătorii de rugby din Noua Zeelandă înaintea fiecărui meci pentru a se motiva și intimida adversarul, pe care Moroșanu îl face înainte de fiecare confruntare. Acest obicei care i-a adus lui Cătălin Moroșanu 15 victorii și patru KO în decursul unui an.

Mai multe știri pe www.mediafax.ro