MAE: Condoleanțe familiilor victimelor care și-au pierdut viața în accidentul aviatic din Iran

Publicat: 08 01. 2020, 11:12

„Sincere condoleanțe familiilor victimelor care și-au pierdut viața în accidentul teribil de avion a zborului ucrainean PS752 de la Teheran la Kiev”, a transmis MAE.

Toți cei 180 de pasageri aflați la bordul avionului ucrainean Boeing 737 au murit după ce aeronava s-a prăbușit la scurt timp după decolarea din Teheran, de pe principalul aeroport internațional din Iran.

Avionul s-a prăbușit din cauza unor probleme tehnice după ce a părăsit aeroportul Imam Khomeini din Teheran, cu destinația Kiev.

Datele despre zboruri de pe aeroport arătau că un Boeing 737-800 ucrainean aparținând companiei Ukraine International Airlines a decolat miercuri dimineață, apoi a încetat să mai trimită semnale la scurt timp după aceea, potrivit site-ului FlightRadar24.

Autoritățile iraniene au trimis echipe de salvare în zona din apropierea aeroportului unde s-a prăbușit aeronava ce aparținea companiei Ukraine International Airlines, a declarat Reza Jafarzadeh, un purtător de cuvânt al Organizației de Aviație Civilă din Iran, citat de Reuters.