Mama și bunica băiețelului salvat din puț, audiate de anchetatori

Publicat: 26 04. 2017, 15:16
Actualizat: 26 04. 2017, 15:23

Potrivit procurorului Georgică Ivănescu, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Roșiorii de Vede, dosarul penal a fost întregistrat și se fac audieri.

„Noi am înregistrat un dosar penal, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Roșiorii de Vede. Se fac cercetări in rem pentru vătămare corporală din culpă. Sunt polițiștii acolo și audiază persoane”, a declarat, pentru MEDIAFAX, procurorul Georgică Ivănescu, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Roșiorii de Vede.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman, Teodora Dragole, a declarat că mama și bunica copilului sunt audiate.

„Mama și cu bunica sunt la audieri, la Postul de Poliție din Crângeni. Tatăl este plecat la București, la băiat, la spital”, a declarat corespondentului MEDIAFAX, Teodora Dragole, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman.

Copilul a stat, marți, peste 10 ore pe jumătate în apă, într-o fântână, la peste 16 metri adâncime, fiind scos de pompieri cu ajutorul unor tije.

Starea copilului este gravă, fiind internat la terapie intensivă, în cadrul Spitalului Grigore Alexandrescu din București.