Manifestanți antiguvernamentali din Ingușetia, agresați de forțele ruse

Publicat: 15 02. 2012, 11:49
Actualizat: 31 03. 2012, 16:37
orțele paramilitare ruse au tras în această dimineață focuri de avertizare și au bătut mai mulți manifestanți de la Nazran, principalul oraș din Ingușetia, în cursul unei manifestații antiguvernamentale care fusese interzisă, relatează AFP.

 

Forțele paramilitare ruse au tras în această dimineață focuri de avertizare și au bătut mai mulți manifestanți de la Nazran, principalul oraș din Ingușetia, în cursul unei manifestații antiguvernamentale care fusese interzisă, relatează AFP.

Opoziția din republica rusă Ingușetia apreciază că cel puțin jumătate dintre alegătorii din această regiune din Caucazul de Nord nu au participat la alegerile legislative ruse de la 2 decembrie, în timp ce autoritățile menționează o rată a participării de 98 la sută.

Partidul Rusia Unită, al președintelui Vladimir Putin, a obținut 64,3 la sută din voturi pe întreg teritoriul rus și 98,7 la sută în Ingușetia, potrivit rezultatelor oficiale.

Alegerile legislative au atins în Caucazul de Nord niveluri-record, potrivit cifrelor oficiale, cu 99 la sută dintre voturi pentru Rusia Unită în Cecenia, și cu o rată a participării similară.

Mai multe știri pe www.mediafax.ro