Marcel Ciolacu i-a urat „La mulți ani” lui Ion Iliescu, cu ocazia împlinirii vârstei de 90 de ani

Publicat: 03 03. 2020, 18:34
Actualizat: 03 03. 2020, 18:35

Marcel Ciolacu a declarat că a discutat cu Ion Iliescu şi i-a urat „La mulţi ani”. Liderul interimar al PSD a mai dezvăluit că i-a transmis că este o situaţie politică încordată, iar preşedintele de onoare al partidului i-ar fi replicat să nu se plângă, deoarece aşa e mereu în politică.

„Am vorbit azi dimineaţă cu domnia sa. I-am spus la mulţi ani şi multă sănătate. Am simţit că toate lucrurile sunt în regulă”, a afirmat Marcel Ciolacu, marţi, la Parlament.

Întrebat ce a vorbit cu Ion Iliescu, Marcel Ciolacu a răspuns: „Am discutat că e o situaţie politică încordată şi mi-a transmis că întotdeauna în politică este aşa. Cu alte cuvinte, să nu mă plâng”.

Ion Iliescu, fostul preşedinte al României între anii 1992-1996 şi 2000-2004, a împlinit, marţi, 90 de ani.

Acesta a precizat, marţi, că nu se mai simte ca la 19 ani, dar „capul îl are întreg” şi asta contează. Fostul preşedinte al României a declarat pentru MEDIAFAX că îşi petrece ziua alături de soţie.

„Ca la 90 de ani, nu-i ca la 19, dar e… Se adună multe. Dar deocamdată, capul e întreg. (Petrec – n.r.) cu soţia, nu facem nimic deosebit, dar răspund la telefoane. M-au sunat mulţi cunoscuţi, şi mai din tinereţe, şi mai din perioada de după Revoluţie”, a afirmat Ion Iliescu, pentru reporterul MEDIAFAX.