Marius Csampar, unul din criminalii în serie ai României, la mare pe banii Primăriei Balotești. „Arătați ucigător de bine”

Publicat: 03 08. 2022, 11:17
Actualizat: 04 08. 2022, 12:16
Captură FOTO - TikTok

Marius Csampar, unul dintre cei mai cunoscuți criminali în serie din România, a mers la mare printr-un program al Primăriei Balotești. Bărbatul se bucură de atenția internauților, unde a primit numeroase aprecieri.

Unul dintre cei mai cunoscuți criminali în serie din România se bucură acum de libertate. Csampar a primit un job, cu ajutorul Primăriei, iar în timpul liber este vedetă pe rețelele sociale.

Marius Csampar a fost în Eforie, printr-un program al Primăriei Balotești. „Am fost săptămâna trecută o zi și acum iar. Ne duce și pe noi Primăria. De dimineaă până seara”, a spus el, în timpul unui live pe TikTok.

Comentariile au apărut imediat: „Vă dorim o vacanță criminală” / „Arătați ucigător de bine” / „Nu mai fi supărat, că doar nu ai omorât pe nimeni” / „Pozele sunt criminale” / „O priveliște criminală” / „Ești mortal, Mariuse”… au comentat fanii de pe internet.

Captură FOTO – TikTok

Csampar este angajat al Administraţiei Publice din Baloteşti, cea care l-a şi trimis la mare. El a mers cu un grup de localnici, printr-un program al primăriei. Astfel, cei care s-au înscris pe listă au beneficiat de o vacanță plătită din banii statului. Edilul comunei a avut o reacție neașteptată:

„Dacă îi spuneam, „domnule, tu nu ai voie”, cu toate că nu știam că s-a înscris în lista repectiva pentru a merge la mare, „tu nu ai voie să mergi la mare”, da? Doamnă, care era reacția lui? Nu i se trezea cumva în interior o stare de nervozitate și de răzbunare?”, a declarat Cristian Pretorian, primarul comunei Balotești.

Csampar a fost condamnat la 99 de ani de închisoare

Marius Csampar a fost eliberat condiționat în 2020, după 22 de ani de detenție. Bărbatul a comis șase crime, în perioada 1994-1997.

Considerat unul dintre cei mai sadici criminali în serie din România, Marius a crescut fără părinți și viața lui a s-a îndreptat într-o direcție șocantă, bărbatul se apucase de tâlhării împreună cu alți indivizi.

Una dintre crime a vizat un membru al găștii în care intrase Marius Csampar. Respectivul a cerut și el parte din furtișaguri, amenințând că, în caz contrar, îi va da pe mâna Poliției.

Individul a fost atras într-un canal de termoficare, iar Csampar împreună cu o altă persoană au început să-l bată și l-au decapitat.

”L-am apucat cu mâna de cap şi cu mâna dreaptă i-am tăiat complet capul, pe care l-am aruncat în lacul IOR, iar corpul l-am ascuns într-un canal. Locul exact sau mai multe detalii le voi prezenta când voi fi dus la locul faptei”, este declarația lui Csampar din anul 2000.