Mașină căzută în prăpastie, în Harghita. Un mort și trei răniți

Publicat: 02 06. 2013, 13:42
Actualizat: 27 03. 2019, 18:15

O persoană a murit și alte trei au ajuns la spital, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce mașina în care se aflau a căzut într-o prăpastie adâncă de 15 metri, în județul Harghita, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Harghita, Gheorghe Filip, a declarat corespondentului MEDIAFAX că bărbații, aflați într-un autoturism Suzuki Vitara, se deplasau pe un traseu accidentat, o înclinație foarte mare, în apropiere de Odorheiu Secuiesc.

La un moment dat, șoferul a pierdut controlul volanului, iar mașina a căzut într-o prăpastie adâncă de 15 metri.

La fața locului s-au deplasat două echipaje de la Detașamentul de Pompieri Odorheiu Secuiesc cu o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD, precum și o salvare a Serviciului Județean de Ambulanță.

În urma accidentului, șoferul în vârstă de 31 de ani, din comuna Feliceni, a fost prins sub autoturism și a decedat. Ceilalți trei bărbați din mașină, cu vârste cuprinse între 28 și 41 de ani, au suferit mai multe fracturi, precum și hematoame, fiind transportați la Spitalul Municipal din Odorheiu Secuiesc.

Gheorghe Filip a mai spus că medicul legist urmează să stabilească, în urma necropsiei, dacă șoferul a băut înainte de a se urca la volan.

„Sunt suspiciuni de consum de băuturi alcoolice. Medicul legist va stabili cu certitudine cauza medico-legală a decesului și dacă șoferul a consumat alcool”, a precizat reprezentantul Poliției Harghita.

LOTO, LOTO 6/49. Report uriaș, de 8,3 milioane de euro, la LOTO 6/49. Noi extrageri LOTO, astăzi