Media: Danemarca restricţionează călătoriile din toate ţările

Publicat: 08 01. 2021, 21:00
Actualizat: 06 04. 2021, 15:12
Media: Danemarca restricţionează călătoriile din toate ţările / Sursă Foto: Pixabay - Caracter Ilustrativ

Danemarca va restricţiona călătoriile din toate ţările şi recomandă evitarea călătoriilor în străinătate, a transmis canalul de televiziune danez TV 2, informează agenția Reuters.

Restricții de călătorie dure

Numai persoanele cu un scop credibil şi documentaţia unui test negativ recent pentru COVID-19 vor putea să intre în ţara nordică, a indicat TV 2.

Ministrul danez de externe va susţine o conferinţă de presă, vineri, pe tema restricţiilor de călătorie.

Au apărut vaccinuri anti-Covid false! O femeie de 92 de ani a fost injectată cu o substanță necunoscută, contra unei sume de bani

În Marea Britanie au apărut vaccinuri anti-Covid false! O femeie, în vârstă de 92 de ani, a plătit 160 de lire sterline pentru ca un bărbat să o vaccineze împotriva Covid-19, doar că substanța era una necunoscută. Poliția din Londra îl caută acum pe suspect, care era îmbrăcat într-un trening de culoare bleumarin cu dungi albe pe lateral, informează Digi 24, care citează Sky News.

Femeia a fost injectată la domiciliu, după ce bărbatul s-ar fi prezentat drept un reprezentant al Serviciului Național de Sănătate Publică și i-a cerut suma de 160 de lire, bani despre care i-a spus că vor fi returnați.

Nu se cunoaște substanța folosită, dar femeia nu a prezentat efecte adverse, fiind supusă unui control la spitalul local.

„Acesta este un atac dezgustător și total inacceptabil. Este crucial să-l prindem cât mai curând posibil, deoarece nu numai că fură banii oamenilor, ci le poate pune viața în pericol”, a declarat Kevin Ives, inspector al poliției din Londra.