Medic pediatru acuzat de AGRESIUNE SEXUALĂ. O mamă îl reclamă că i-a cerut SĂ SE DEZBRACE și că a încercat SĂ O PIPĂIE

Publicat: 28 08. 2018, 15:39
Trei noi focare de coronavirus în Prahova. Unul dintre ele a fost înregistrat la Spitalul Municipal din Câmpina

„A fost depusă o plângere la Poliția Cluj-Napoca privind săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală, faptă ce vizează un cadru medical din municipiu. S-a deschis un dosar penal și se efectuează cercetări pentru stabilirea exactă a stării de fapt și pentru luarea măsurilor legale. Medicul respectiv urmează să fie audiat de polițiști. Pedeapsa pentru agresiune sexuală este închisoare de la 2 la 7 ani și interzicerea exercitării unor drepturi”, a declarat pentru Mediafax purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Pompaș.

Purtătorul de cuvânt al Spitalulului Clinic de Urgență pentru Copii Cluj-Napoca, Daniela Dreghiciu precizează că instituția pe care o reprezintă nu a declanșat nicio anchetă deoarece plângerea nu se referă la actul medical.

„Nu s-a depus la nivelul spitalului o plângere vizând actul medical în sine, iar tot ceea ce ține de partea de implicare a Poliției este o anchetă a dânșilor. Nu este o problemă medicală, or noi ne ocupăm de partea medicală. Prioritar pentru noi este actul medical. Poliția se ocupă. Noi, ca medici, nu avem cum să facem o anchetă, nu este domeniul nostru. Vom avea, la final, o decizie a Poliției”, explică Dreghiciu.

Surse judiciare au declarat că femeia era internată la spital cu copilul ei, iar medicul i-ar fi cerut să se dezbrace și ar fi încercat să o pipăie.